top of page

THERAPIE

Jullie zijn welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (gratis) van 20 minuten op de praktijk, om te kijken of er een klik is en om samen te kijken naar jullie huidige problemen. Als de klik er is en het voelt voor ons alle drie goed, zal ik een voorstel doen voor een plan van aanpak.

De investering in relatietherapie is € 140 per vijf kwartier (geen btw).

Het is mijn ervaring dat, afhankelijk van de ernst van jullie problemen, het lukt om binnen tien à twaalf gesprekken het gevoel van vertrouwen in elkaar weer terug te vinden.

De relatiegesprekken zullen we (in overleg en indien gewenst) ook afwisselen met een aantal individuele gesprekken.

Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. De investering in therapie is voor eigen rekening. Het voordeel is dat je geen verwijsbrief van de huisarts nodig hebt en er ook geen privé-gegevens aan de verzekering hoeven te worden gestuurd. Privacy is volledig gewaarborgd. 

Een afspraak kun je tot uiterlijk 1 (werk)dag van te voren afzeggen zonder kosten. Bij afzegging binnen 24 uur wordt de afspraak in rekening gebracht.

EFT METHODE

Wanneer je het gevoel hebt dat je partner er niet meer voor je is, raak je in paniek, word je boos, ga je in de aanval of trek je jezelf juist terug. Soms kom je als stel onbedoeld in patronen terecht waardoor je verder van elkaar verwijderd raakt dan ooit, terwijl je juist zo verlangt naar verbinding, naar een veilige haven.

 

Binnen EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie zijn emoties het uitgangspunt om elkaar en jezelf beter te leren begrijpen. Je leert om stil te staan bij belangrijke behoeften en angsten en deze samen met je partner te bespreken. Wat gebeurt er tussen jullie? Wat voel je bij wat er gezegd wordt? Hoe vinden jullie elkaar weer?

 

EFT is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van therapie, met als doel jullie als partners weer samen te brengen. Belangrijk is dat jullie allebei bereid zijn je open te stellen en in te zetten voor de relatie. Bij mij op de praktijk werken we in een veilige omgeving samen aan meer begrip voor elkaar en aan het herstel van de verbinding. 

Klik hier als je meer wilt weten over EFT.

button_eft.png
bottom of page