top of page

OVER DORIEN

De eerste stap is het lastigst: erkennen dat het niet meer lekker loopt tussen jullie en het er samen over eens zijn dat jullie wel wat hulp kunnen gebruiken. Een moedige stap ook, om in mijn bijzijn te onderzoeken waarin jullie zijn vastgelopen. Daar ben ik me zeker van bewust. 

 

Veranderen is niet altijd makkelijk; het vergt moed en doorzettingsvermogen. Maar als je in je relatie weer echt verbonden voelt met je partner, dan kun je samen veel aan. Die veilige basis, die nestwarmte is waar we samen naar op zoek gaan. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij, dat je jezelf kunt zijn en jezelf durft te laten zien. Ik oordeel niet en ben er voor jullie allebei. 

 

Naast zelfbeeldcoach (zie zelfbeeld.nl) en relatietherapeut ben ik al ruim een kwart eeuw getrouwd en moeder van vier (uitvliegende) kinderen. Ik ben gek op mensen bestuderen vanaf een terrasje, zwemmen in het meer, skiën met vrienden en spontane etentjes aan onze keukentafel waarbij alle kinderen en aanhang aanschuiven.

IMG_1067.kopie.jpg
bottom of page